Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Fra Hytera Road Team til Team Peplink

Fra Hytera Road Team til Team Peplink

Fra Hytera Road Team til Team Peplink. Hytera Road Team har hjulpet med at sætte Hytera på kortet i Norden siden 2017, præcis som Team Sepura gjorde i årene før. I perioden har cykelholdet haft 99 sejre, hundredvis af podium-pladser, otte nationale og nordiske mestre, samt en verdensmester.

Det har været en fantastisk rejse, hvor mantraet ”vi vinder sammen” altid har været selve grundstenen. Det resonerer godt med, hvordan vi ellers tænker internt i Northcom, og mod vores kunder samt leverandører. Vi ønsker derfor at videreføre engagementet, nu sammen med Peplink.

Team Peplink er dermed en strategisk satsning for yderligere at styrke Peplink brandet i det nordiske- og europæiske marked. Northcom er stolt distributør af Peplink, som med sine robuste produkter er en vigtig del af de fremtidige systemløsninger, vi skal bygge for vores kunder.

Fred Voldset, Teamleder for Team Peplink:

”Vi er svært glade for at kunne videreføre samarbejdet med Northcom, og tage del i udviklingen med Peplink. Vi har haft tre flotte år med Hytera, med resultater helt på højde med vores mest ambitiøse mål. Nu er det nye ambitioner og mål som gælder, og vi glæder os til at fortsætte med at vinde sammen med Northcom og Peplink – som Team Peplink”.

Morten Stomperud, CEO Northcom:

”Cykelholdet har gang på gang bevist, at de har evnen til ikke bare at præstere, men også at levere. Vi hos Northcom er derfor glade for at kunne fortsætte rejsen, nu sammen med Peplink. Vi håber på mindst lige så fine præstationer den kommende sæson, og ønsker Fred og hans team held og lykke.”

Alex Chan, grundlægger af Peplink:

”Fred og hans hold har store præstationer bag sig, og vi er svært glade for at støtte dem i fremtiden. Fra et forretningsperspektiv ser vi på dette som en god mulighed for Peplink og Northcom til at øge fodaftrykket til vores mærke i de nordiske lande”.

Team Peplink kan følges her: Team Peplink

Læs også: PEPLINK UBR