Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Northcom deltager på International Drone Show 2023

International Drone Show

I slutningen af august kan du finde os på International Drone Show 2023 i Odense. International Drone Show er både en konference og en udstilling, og den henvender sig til alle virksomheder med interesse i droner. Udstillingen finder sted den 29. august i Odense. Læs mere nedenfor.

Hvornår: Tirsdag den 29. august 2023. Standen er åben fra kl.9:00-17:00.
Hvor: Hans Christian Andersen Airport, Lufthavnvej 131, 5270 Odense N.
Stand: 24
Deltag: Hvis du ønsker at besøge messen, kan du tilmelde dig via linket her.

På International Drone Show fremviser vi vores 2 droner

Valkyrje by Northcom dronen
Robotican Rooster dronen

Valkyrje by Northcom dronen er en kablet drone med en fleksibel løsning. Den kan flyve +24 timer uafbrudt og op til 100 meters flyvehøjde. Den er oplagt til især eftersøgning, events og andre uoverskuelige situationer og områder. Læs mere om dronen her og oplev den på udstillingen.

Robotican Rooster dronen er nyeste drone-tilføjelse til Northcom. Dronen er hybrid, så den kan både flyve som en drone og rulle som en robot. Den kommunikerer via mesh og fungerer særligt godt indendørs. Læs mere om dronen her og se den på udstillingen.

På International Drone Show vil der også være panel diskussioner inden for de seneste drone udviklinger med eksperter fra industrien. Hvis du har interesse i droner, bør du endelig kigge forbi International Drone Show i Odense til august. Hvis du gør, så kig endelig forbi vores stand #24 og hils på Glenn.

Vi glæder os rigtig meget til at deltage på International Drone Show og til at hilse på dig!

Har du ikke mulighed for at deltage på International Drone Show? Du er velkommen forbi os i Ishøj eller Vejle en anden dag, og vi kommer også gerne ud til dig.

Læs mere om International Drone Show her.