Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Peplink UBR

Peplink UBR

Budgetvenlig og ubrydelig tilslutning til din arbejdsplads og hjemmekontor. Peplink UBR LTE sørger for en ”alt-i-en”-WAN-løsning og er en færdigkonfigureret ”plug-and-play”-enhed med data-SIM, klar til at blive anvendt med det samme! 

Uovertruffen ydeevne

Få højhastighedsinternet og Wi-Fi, også på landet, og få forbedret enhver eksisterende internetforbindelse. Med udvalget af forstærkningsantenner kan vi tilbyde stabile internetforbindelser, selv i områder med dårlig modtagelse.

Smart kombination af alle WAN-links og 4G

Anvend din eksisterende internetopkobling, f.eks. din faste telefon (ADSL), flere 4G-abonnementer fra en eller flere operatører eller f.eks. internet via fiber og få det bedste fra begge verdener.

Anvend valgfri applikation hvor som helst

Understøtter alle applikationer såsom video, VPN og VoIP (IP-telefoni). Arbejd hjemmefra med alle applikationer, tjenester og værktøjer du har på kontoret og er vant til at at arbejde med.

Arbejd hjemmefra med stabil opkobling

Bygget til at give ubrydelig opkobling til en overkommelig pris. Direkte fra kassen giver Peplink UBR dig SpeedFusion-funktionalitet, FusionHub-licenser og browserbaseret SD-WAN-styring med InControl. Nyd en stabil og sikker opkobling med 2x LTE, Wi-Fi, og så længe du har en tilgængelig internetforbindelse, kan du drage fordel af den.

Læs om Peplink UBR hos Peplink.com

Download PDF om Peplink UBR

Undgå at den tilsluttede famile afbryder dit arbejde

Muligheden for at håndtere, hvordan enheden tilsluttes til Internettet – at give forskellige enheder adgang via den eksisterende internetopkobling, 4G og/eller en kombination af de to, forhindrer at familiens internetbrug afbryder dit arbejde. Dette gør at alle kan være forbundet samtidig, og det er muligt at prioritere trafik for eksempel videokonferencer.

Professionelt hjemmearbejde

Arbejder du i dag hjemmefra, har du behov for en pålidelig internetadgang med høj hastighed for at være effektiv og klare det samme arbejde, som du normalt foretager fra din arbejdsplads. Peplink UBR understøtter VoIP (IP-telefon), VPN og videokonferencer.

Kontakt os
Har du spørgsmål, eller er du interesseret i mere information omkring Peplink UBR, kan du kontakte os på tlf. 43 74 44 60 eller på salg@radiocom.dk.

Læs også: Sådan bliver du klar til 5G