Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

SD-WAN

Northcom tilbyder unikke løsninger som.. Hot Failover. SD-WAN. SpeedFusion. WAN Smooting. Bandwidth Bonding.

Nøglefunktioner med Peplink

peplink certified partnerNorthcom er stolt distributør og certificeret Peplink partner. Nedenfor beskrives nogle af anledningerne til, hvorfor vi har valgt at arbejde med netop Peplink og deres unikke SD-WAN-løsninger.

 

speedfusion SpeedFusion Bandwidth Bonding

SpeedFusion Bandwidth Bonding kombinerer alle tilsluttede båndbredder til én eneste super hurtig strøm med samme eller forskellige operatører.

robuste_forhold Bygget til at kunne klare robuste forhold

MAX industrielle 4G-routere tåler robuste forhold og ekstreme temperaturer. IP67-klassificerede udendørsroutere kan klare alle miljøer.

dual_sim Dobbelt SIM-port

Med dobbelte SIM-kort pladser kan du anvende 2 SIM-kort til hvert enkelte mobile modem, hvilket øger din dækning.

gps fleet tracking GPS Fleet Tracking

Anvend InControl for at holde styr på pladsen for hvert køretøj og håndter dit mobilnetværk fra alle Internet-tilsluttede enheder.

terminalblok Terminalblok

Serielt tilsluttede terminalblokke hjælper til med at sikre strøm til enheden samt muliggør M2M-enhedskommunikation.

certifikater Flere certifikater

Certificeringer inkluderer: FCC, CE, RoHS, E-mark, Chock and Vibration Resistance, Railway Applications, and Electromagnetic Compatibility.

Speedfusion Teknologi

Peplink har udviklet tre forskellige tekniker med SpeedFusion, som er udformet for at håndtere specifikke netværksproblemer. Nedenfor forklarer vi kort om Hot Failover, WAN-Smoothing og Bandwidth Bonding.

peplink hot failover

Hot Failover

Ved WAN-afbrydelse vil Hot Failover overføre din trafik til en redundant/sekundær forbindelse, mens du bibeholder nuværende session. Det sikrer, at selv om en WAN- forbindelse afbrydes under en videokonference, kan videokonferencen stadig fortsætte uden behov for at skulle koble på igen (eller ringe op igen, ved en VoIP samtale).

peplink wan smoothing

WAN Smoothing

WAN Smoothing anvender intelligente algoritmer til at minimere latency ved at mindske effekten af pakketab. Denne teknik forbruger mere af den samlede tilgængelige båndbredde som opnås med Bandwidth Bonding, men den øger til gengæld forbindelsens stabilitet. Dette er brugbart, hvor en stabil og mere pålidelig forbindelse er vigtigere end hastighed.

peplink bandwidth bonding

Bandwidth Bonding

Bandwidth Bonding kombinerer data på pakkeniveau, hvilket gør, at du kan kombinere hastigheden på flere WAN-forbindelser. Dette er brugbart i situationer, hvor båndbredden er knap. F.eks. på et fjernt sted eller i et køretøj i bevægelse. Denne teknik gør det også muligt for f.eks. filialkontorer at tilslutte sig til hovedkontoret med højere tilslutningshastigheder.

En introduktion til Peplinks produkter.. og teknologien bagom..

Nyheder, artikler og løsninger

Vil du vide mere om SD-WAN, er du mere end velkommen til at kontakte vores Key Account Manager, René Mortensen på

Tlf. nr. +45 22 88 80 33 eller på rene.mortensen@northcom.dk