Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

SD-WAN

Northcom tilbyder unikke løsninger som.. Hot Failover. SD-WAN. SpeedFusion. WAN Smooting. Bandwidth Bonding.

Nøglefunktioner med Peplink

Northcom er stolt distributør og certificeret Peplink partner. Nedenfor beskrives nogle af anledningerne til, hvorfor vi har valgt at arbejde med netop Peplink og deres unikke SD-WAN-løsninger.

SpeedFusion Bandwidth Bonding

SpeedFusion Bandwidth Bonding kombinerer alle tilsluttede båndbredder til én eneste super hurtig strøm med samme eller forskellige operatører.

Bygget til at kunne klare robuste forhold

MAX industrielle 4G-routere tåler robuste forhold og ekstreme temperaturer. IP67-klassificerede udendørsroutere kan klare alle miljøer.

Dobbelt SIM-port

Med dobbelte SIM-kort pladser kan du anvende 2 SIM-kort til hvert enkelte mobile modem, hvilket øger din dækning.

GPS Fleet Tracking

Anvend InControl for at holde styr på pladsen for hvert køretøj og håndter dit mobilnetværk fra alle Internet-tilsluttede enheder.

Terminalblok

Serielt tilsluttede terminalblokke hjælper til med at sikre strøm til enheden samt muliggør M2M-enhedskommunikation.

Flere certifikater

Certificeringer inkluderer: FCC, CE, RoHS, E-mark, Chock and Vibration Resistance, Railway Applications, and Electromagnetic Compatibility.

.

Speedfusion Teknologi

Peplink har udviklet tre forskellige tekniker med SpeedFusion, som er udformet for at håndtere specifikke netværksproblemer. Nedenfor viser og forklarer vi kort om Hot Failover, WAN-Smoothing og Bandwidth Bonding.

Hot Failover

Ved WAN-afbrydelse kommer Hot Failover til at overføre din trafik til en anden tilslutning, mens du bibeholder nuværende session. Det vil sige, hvis en WAN-tilslutning afbrydes under en videokonference, kan videokonferencen stadig fortsætte uden behov for at afkoble eller ringe op igen.

WAN-smoothing

WAN-smoothing anvender intelligente algoritmer til at udfylde tilslutningsgap’et og bytter båndbredde til forbindelsens pålidelighed. WAN-smoothing minimerer forsinkelsen og mindsker effekten af pakketab. Dette er brugbart i tilfældet af, når du har brug for pålidelig tilslutning for mere hastighed.

Bandwidth Bonding

Bandwidth Bonding kombinerer data på pakkeniveau, hvilket gør at du kan kombinere hastigheden på op til 13 tilslutninger. Dette er brugbart i situationer, hvor båndbredden er knap. F.eks. på et fjernt sted eller i et køretøj i bevægelse. Denne teknik gør det også muligt for f.eks. filialkontorer at tilslutte sig til hovedkontoret med højere tilslutningshastigheder.

.

Nyheder, artikler og løsninger

.

Artikel: Peplink UBR

Artikel: Fra Hytera Road Team til Team Peplink

.

Vil du vide mere, er du mere er end velkommen til at kontakte vores Key Account Manager, René Mortensen på +45 22 88 80 33  eller på rene.mortensen@northcom.dk.