Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ServiceteknikerNorthcom søger en Servicetekniker

Vi søger en Servicetekniker. Måske kender du ikke til vores produkter og løsninger, men du sætter helt sikkert pris på, at de virker, for du finder dem blandt andet, hvor store værdier og menneskeliv er på spil. Du finder os på landjorden, til søs, i luften hos blandt andet transporterhverv, i serviceindustri, i byggeri og beredskab.

Om Northcom

Northcom er en del af Northcom koncernen med selskaber fordelt over Danmark, Norge, Sverige og Finland. Hos Northcom bidrager vi med komplekse digitale løsninger inden for TETRA, DMR, IP/LTE samt integrerede løsninger. Vi er også en stor spiller inden for trådløs kommunikation samt mobile netværksroutere, baseret på P2P, Wi-Fi samt 4G/5G teknologi. Northcom har en stærk produktportefølje, og vi tilbyder sikkerhed og tilgængelighed i hverdagen.

Beskrivelse af stillingen som Servicetekniker

Fra vores kontor i Ishøj skal du målrettet arbejde med installation og service for vores nuværende og kommende kunder. Du skal primært lave installation af kommunikationsanlæg, GPS, tablets, mobile applikationer i køretøjer samt i begrænset omfang servicering af TETRA og VHF/UHF radioanlæg.

Om du er uddannet autoelektromekaniker, elektronikmekaniker eller lignende er ikke afgørende, blot du er dygtig til at skille og samle et køretøj eller lignende og kan lave en pæn installation.

Du vil skulle indgå i arbejdsteams i hele landet, men området er primært Sjælland.

Northcom tilbyder

  • Fleksible arbejdstider
  • Gage efter kvalifikationer
  • Frokostordning
  • Pensionsordning, sundhedsforsikring og tandforsikring m.m.
  • Arbejdstid er fuldtid og tiltrædelse snarest. Vi kalder løbende til samtale.

Er du interesseret i stillingen, bedes du sende din ansøgning og dit CV på dansk til job@northcom.dk. Du er velkommen til at ringe til Jannik på telefon nr. 43 74 44 60, hvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet.