Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Events

For det meste er vi forsynet med godt sommervejr i Danmark, og det plejer gerne at blive efterfulgt af udeliv og hygge. Når der bliver gjort klar til sommerens udendørsaktiviteter i form af festivaler, koncerter, messer, events, drive in biografer osv, ligger der en stor logistisk og teknisk opgave bagved. Spørgsmål opstår:

“Hvordan kommunikerer vi med hinanden”?

“Har vi brug for overvågning”?

“Hvordan får vi Internet/4G”?

“Skal gæsterne også kunne bruge Internet/4G”?

Dette er bare nogle af de mange spørgsmål, der skal besvares, når det ønskes at sætte gang i et udendørs arrangement. Hos Northcom har vi heldigvis prøvet det en hel del gange, og der er snart ikke det spørgsmål, vi ikke har fået, eller den opgave vi ikke har løst.

LTE-radioer

En teknologi vi ser blive brugt mere og mere, og som vi tror vil være fremtiden for ”rapid deployment” og mobile arrangementer, er LTE-radioer. LTE-radioer fungerer som en mobiltelefon i hele Europa, bare som en håndradio eller som en mobilradio i stedet. Fordelen ved denne type radio er, at du ikke er bundet op af hverken frekvenser, licenser eller rækkevide. Her kan du frit tale, når du tænder din radio, hvis den er konfigureret med et simkort. Hos Northcom tilbyder vi LTE-radioer inklusiv datakort og opsætning til vores server. Her kan du vælge at betale det fulde beløb eller som månedlig betaling. Hvis I ikke ønsker at eje radioerne, tilbyder vi også at udleje dem i kortere eller længere perioder. Kontakt os for at høre mere.

Tilbehør

For at få den fulde udnyttelse af den nemme og hurtige radiokommunikation skal der vælges det rigtige tilbehør til din virksomheds behov. Det kan være alt lige batterier og ladere til øresnegle, monofoner og PTT’er. Hos Northcom har vi så meget erfaring inden for dette felt, at vi har skabt vores eget brand i tilbehør, ProEquip. ProEquip sortimentet indeholder pt. mere end 500 forskellige varenumre. Se et stort udvalg af ProEquip i vores webshop.

PeplinkPeplink

Routere

4G LTE-routere er også en del af den nødvendige løsning til internetforbindelser. Peplinks routere kan skabe den sikre 4G VPN-tunnel ved hjælp af deres patenterede teknologi SpeedFusion. Tegningen herover kunne være en løsning til diverse betalingssystemer eller kameraer rundt om på en festival. Her er det selvfølgelig vigtigt at kigge på den enkelte situation for at se, hvad der performer bedst.

Overvågning

Indgangsområder er et sted, hvor der oftest samles mange mennesker, og hvor der er stor aktivet omkring billetter og vagter. Her er det en stor fordel at have den rigtige overvågning, så flere øjne kan se med på én gang. Tag gerne fat i os for at få en gennemgang af de forskellige muligheder, der er.

Panasonic TOUGHBOOK Andoid PDA

Stregkodescanner

Som en nem løsning til billetkontrol har Panasonic TOUGHBOOK udviklet en meget brugervenlig Android baseret PDA med stregkode scanner til hurtig og nem aflæsning af streg og QR kode aflæsning. Den er udstyret med 5 fysiske konfigurérbare knapper, som kan konfigureres til at kommunikere med bl.a. LTE-radioer eller som overfaldsalarm. Den er selvfølgelig IP68 så den kan klare alt det danske vejr kaster efter den, og har en ”drop rate” på mere end 2 meter.

Photo credit: Billede 1+2: Peplink / Billede 3Panasonic TOUGHBOOK