Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Om Northcom

Hos Northcom A/S er vi specialister i 2-vejs radiokommunikation og leverandør af totale kommunikationsløsninger. Vi har eksisteret siden 1999 og er en del af den skandinaviske koncern Northcom.

Vi har et stærkt samarbejde med flere store aktører i kommunikationsmarkedet og softwarebranchen. Vi har desuden en god portefølje af internationale samarbejdspartnere, der til enhver tid kan levere produkter og know-how til vores løsninger. Mennesker har altid haft et stort behov for at kommunikere. Fra fødslen og gennem hele livet søger og videregiver vi konstant information og bekræftelse gennem forskellige typer af kommunikation, såvel verbalt som non-verbalt.

Dette kommunikationsbehov kommer til udtryk i et stadigt ønske om hele tiden at have mulighed for at komme i kontakt med hinanden. Det er ikke alene vigtigt når det gælder virksomheder og organisationer, hvor forskellige typer  information skal nå frem på en sikker måde, hvad enten det er forbindelse med forretninger, arbejde, tryghed –  i visse tilfælde kan det endda være spørgsmål om liv og død.

For personer eller virksomheder som bevæger sig over store afstande eller arbejder i følsomme brancher, er radiokommunikation utvivlsomt den bedste og sikreste måde at opretholde konstant kontakt på – og det er her Northcom kommer ind i billedet.