Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hytera PoC radioerHytera PoC radioer

Overvejer du en PoC radio fra Hytera til din virksomhed? Her kan du læse mere om, hvad PoC er og kan, fordelene ved PoC samt mulighederne for at skræddersy en PoC løsning til netop din virksomhed. Hvis du har nogen spørgsmål til konceptet, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os for uforpligtende rådgivning.

Hvad betyder PoC, og hvad er en PoC radio?

PoC står for ‘Push to talk over Cellular‘. Oversat til ‘tryk for at tale over mobilnetværket’, fremfor traditionel radiofrekvens.

En PoC radio er en to-vejs radio, der fungerer som en radio, men over mobilnetværket. PoC radioen har et indbygget simkort, og dette er forbundet til et lukket, krypteret datanetværk. PoC radiosystemet er ideelt til en gruppe af brugere.

Hytera PoC radioFordelene ved en PoC radio

Med en PoC radio fra Hytera får du flere fordele. Vi har listet et par af dem her.

Kommunikation over lange afstande

Afhængig af det abonnement du vælger at bruge sammen med din Hytera PoC radio, kan du kommunikere over lange afstande. Det kan f.eks. være i hele Danmark eller i hele Europa.

Lave opstartsomkostninger

Når du har købt, eller lejet “as a service”, en PoC radio, betaler du et månedligt abonnement for brugen. Du betaler ikke for mængden af data og har ej heller brug for en specifik radiofrekvens.

Øjeblikkelig kommunikation

For at kommunikere via en PoC radio, trykker du blot på taleknappen, og med det samme går lyden igennem til den eller de i en valgt gruppe, du ønsker samtale med.

God lydkvalitet

I selv de hårdeste miljøer, får du en rigtig god lydkvalitet via en Hytera PoC radio.

Et stort udvalg af funktioner

Afhængig af valget af Hytera PoC radio, får du adgang til et udvalg af funktioner. Det kan f.eks. være præcis positionering via GPS, lang batterilevetid eller rugged design.

Nem administration

Er der behov for det, kan I benytte en dispatcher som tilvalg. Derudover kan en PoC radio kan nemt administreres remote uden at skulle sendes ind til os.

Mulighed for brug af eget simkort

Med en Hytera PoC radioer behøver din virksomhed ikke at skifte simkort udbyder fra jeres nuværende. I kan uden problemer benytte jeres eksisterende udbyder eller benytte jer af Northcoms samlede pakke.

Hytera PoC radioHvilke virksomheder og brancher har valgt PoC radioer?

Hos Northcom har vi leveret Hytera PoC radioer til forskellige typer af virksomheder. Som et eksempel kan nævnes et dansk busselskab, hvor administrationen har behov for overblik samt hurtig og direkte kontakte med kontrollørerne. Radioen kører kun på en kanal, og en kontrollør kan kommunikere og alarmere sine kollegaer, hvis dette er nødvendigt.

Det er dog vigtigt at nævne, at stortset alle typer af virksomheder og brancher kan få glæde af at anvende Hytera PoC radioer. Især alle virksomheder der har behov for at kunne kommunikere stabilt over længere distancer. Bl.a:

 • Broadcasting
 • Elselskaber
 • Entreprenører/byggepladser
 • Eventvirksomheder
 • Flypladser/lufthavne
 • Hoteller
 • Jernbaner
 • Kommuner
 • Kontrollører
 • Køretekniske anlæg/køreskoler/trafikskoler
 • Logistikfirmaer/budfirmaer
 • Rederier og havne
 • Restauranter
 • Sikkerhedsfirmaer
 • Skisportanlæg
 • Sportsarenaer
 • Sportsforeninger
 • Transportfirmaer
 • Vagtfirmaer

Kontakt os for at høre, hvordan lige netop din virksomhed vil kunne integrere et Hytera PoC system.

Hytera PoC radioerDe forskellige PoC radioer

Hytera har pt. 2 PoC radioer i sortimentet, og de er meget forskellige. Kontakt os for uforpligtende rådgivning omkring, hvilken Hytera PoC radio, der passer til netop din virksomheds behov. Hytera PoC radioerne findes i forskellige størrelser, med og uden antenne, med bodycam, op til IP67 klassificering mv.

Tilbehør til Hytera PoC radioer

Der findes et stort udvalg af tilbehør til de forskellige Hytera PoC radioer. Det afhænger helt af behovet og valget af radio, men f.eks. findes der forskellige typer af headset, remote speaker mic samt både 1-plads lader og 6-plads lader.

Specialtilpassede løsninger

Vi kan skræddersy en Hytera PoC løsning, så den passer til lige netop din virksomhed. Der er forskellige radioer og tilbehør, og der er mulighed for både at købe og leje radioer “as a service”. Vi både sælger og udlejer radioer helt ned til 2 stk. men også helt op til +100 stk. I kan benytte jeres egne simkort eller købe adgang gennem os.

Hytera PoC radioer i brug under Tour de France

Kontakt os for at høre mere om PoC radioer fra Hytera eller andre produkter og løsninger i vores portefølje. Du kan også læse den spændende case om norske Idretten Skaper Sjanser, som vi udlejede Hytera PoC radioer til under Tour de France i Danmark. Find casen her.