Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

IDAS – digital kommunikation fra Icom

IDAS (Icom Digital Advanced System) er det bedste valg, når det gælder professionelle, digitale radioer. IDAS er Icoms digitale, landbaserede mobile radiosystem, som gør brug af NXDN™ “common air interface”. Det er et komplet system af håndholdte radioer, mobile radioer, repeaters og et stort tilbehørssortiment. IDAS er således en komplet digital løsning, som kan udvikles efterhånden som behovet opstår.

Med IDAS får du højere lydkvalitet, støjdæmpning, bedre sikkerhed og integreret data. Du kan starte med et konventionelt, enkelt system og siden udvide detmed flere sider eller et trunked system. IDAS trunking er det mest frekvenseffektive system på markedet i dag.

IDAS er konstrueret til at gøre overgangen til den digitale teknik så smidig som mulig. Ingen total opgradering er nødvendig, hvilket normalt kræves til at begynde at anvende et digitalt system. Opgrader infrastrukturen og læg siden til de digitale radioer, som dine behov, efterfølgende spørgsmål og budget tillader. IDAS radioudstyr kan fungere i analog-/digital mode, så kommunikationen er ikke tabt mellem dine gamle radioer og din nye digitale IDAS-radio.

Du er meget velkommen til at kontakte os på salg@northcom.dk for yderligere informationer.