Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Industri

I den moderne industri er det vigtigt altid at være online for at have muligheden for at kunne tilgå de seneste opdateringer, overvåge en kritisk situation eller at kunne kommunikere med sine kollegaer.

Panasonic TOUGHBOOK

På produktionslinjen med den moderne teknologi har vi robotarme, rullebånd, pakkemaskiner osv. Og alt er tilknyttet internettet. Hvad er konsekvensen af internettets svigt? Maskinerne stopper, produktionen stopper, ordrerne stopper. Og økonomien bliver presset.

Med en router fra Peplink og deres patenteret software teknologi kan disse problemer løses. En Peplink 4G LTE router tilbyder ikke kun redundant LTE men også to, tre og helt op til fire LTE-moduler til forskellige data udbydere. Det betyder, at hvis et netværk mister signal, vil det automatisk benytte det næst-fortrukne LTE-modul uden et signal drop out. Dette sker kun ved hjælp af den patenteret teknologi SpeedFusion fra Peplink.

Getac

Peplink

Som maskintekniker og servicemontør er det vigtigt altid at være online og have det rigtige værktøj med sig. En rugged laptop eller en rugged tablet kan virkelig komme til sin ret i sådan et miljø. Her er det vigtigt, der ikke kun tænkes på, hvad den kan holde til, hvis den bliver tabt, eller hvis den bliver våd, men mere den industrielle funktion. Bruger du en måler eller et diagnosticerings-apparat, har du måske brug for en legacy port som RS232. Ikke alle apparater benytter Bluetooth eller Wi-Fi, da forbindelsen kan være svingende. Måske bruges der stregkode til genkendelse af maskiner, områder eller dele. Sådanne konfigurationer tilbydes i ”build to purpose” rugged tablet og laptops.

Se bl.a. denne video fra Getac og denne video fra Panasonic TOUGHBOOK.

Havne og transportterminaler

Havne og transportterminaler har betydelige udfordringer, når det kommer til at skabe sikkerhed og muliggøre gnidningsfri drift på tværs af det enorme område. Et pålideligt kommunikationsnetværk er afgørende for effektivt at koordinere de mange typer aktiviteter på tværs af terminalerne. Når antallet af forskellige operationelle aktiviteter på havnen stiger og kompleksiteten af aktiviteterne gør, at det eksisterende kommunikationsnetværk har svært ved at klare kravene, er det vigtig at tænke fremtidssikring. Hvis forbedret netværk, bedre signaldækning og radiokapacitet på tværs af stedet er kravet, skal en ny trådløs teknologi på banen.

Et netværk med mobil- og håndholdte radioer kunne være løsningen. Et netværk der er designet til at give øget netværkskapacitet og som er i stand til at håndtere de stadig mere tunge trafikbelastninger, sammen med at levere bred og pålidelig dækning med en høj grad af netværksstabilitet. Det vil sætte havnemyndighederne i stand til at skabe sikkerhed på tværs af alle godshåndteringsområder og havnefaciliteter. Denne løsning vil sikre effektiv og pålidelig kommunikation samt sætte personalet i havnen i stand til at udføre deres mange forskellige roller effektivt og sikkert og derved øge den samlede havneproduktivitet.

Kontakt os i dag for at høre mere.

Photo credit:

Billede 1: Panasonic TOUGHBOOK

Billede 2: Getac

Billede 3: Peplink