Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Northcom deltager på Danish Security Fair 2023

Danish Security FairNorthcom deltager på Danish Security Fair 2023

Efter et par års pause deltager vi igen på Danish Security Fair 2023, som henvender sig til alle interessenter i sikkerhedsbranchen. Messen finder sted den 30.-31. august i Fredericia. Læs mere nedenfor.

Hvornår: Onsdag den 30. og torsdag den 31. august 2023. Begge dage fra kl.8-16.
Hvor: MESSE C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia.
Stand: 3330.
Deltag: Hvis du ønsker at besøge messen, kan du tilmelde dig via linket her. Der er fri entré for fagfolk ved registrering forud for messen.

Messen er for alle interessenter i sikkerhedsbranchen, og du finder alt indenfor mekanisk sikring, udstyr til vagter, overvågning, brandsikring samt elektronisk sikring.

Her ser du et udvalg af, hvad vi fremviser på messen:
• Antenner fra Panorama Antennas
• Bodycam fra AXIS
• Kameraer fra AXIS
• Radioer fra Icom
• Routere og netværksløsninger fra Peplink

For blot at nævne et udpluk.

FES TOUR

Arbejder du med eventsikkerhed, museumssikkerhed, stadionsikkerhed, sikring af autoforhandlere eller sikring af lystbådehavne? Så tilmeld dig FES TOUR via linket her og kom på en guidet tour rundt på messen.

Se vores eventkalender her

Uanset, kig endelig forbi messen og tag kontakt til os for en uforpligtende demo eller hvis du ønsker at booke et møde før, under eller efter messen.

Vi glæder os til at se dig på Danish Security Fair 2023!

Har du ikke mulighed for at deltage på Danish Security Fair i år? Vi byder gerne på en kop kaffe en anden dag på enten vores kontor i Ishøj eller i Vejle. Og vi kigger også gerne forbi, der hvor du holder til til daglig.

Læs mere om Danish Security Fair her.