Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Northcom deltager på Transport 2023

Northcom deltager på Transport 2023

I april 2023 udstiller vi på transportmessen Transport 2023 i MCH Messecenter Herning. Messen er Skandinaviens førende fagmesse for transportbranchen. Messen finder sted torsdag den 20. april t.o.m. lørdag den 22. april. Læs mere om messen nedenfor, kig forbi og kontakt os endelig, hvis du ønsker at booke et møde med os. Du kan også booke et møde via dette link. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på messen, byder vi gerne på en kop kaffe en anden dag.

Transport 2023

Hvad vil vi præsentere? På Transport 2023 vil vi bl.a. præsentere Icom PoC radioer samt Peplink routere. Alle brands kan kombineres på kryds og tværs og findes til både små og store transportvirksomheder. Vi sørger naturligvis for, at du kan få en live demo på messen.

Tid: Den 20.-22. april 2023. Alle tre dage fra kl.9:00-17:00.

Sted: MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning.

Stand: Du kan finde os på stand J 7276, i hal J.

Besøg: Ønsker du at besøge messen, kan du bestille en adgangsbillet til 0kr. via linket her. Husk at benytte invitationskoden “northcom2023“, når du bestiller for at få din billet til 0kr.

Konkurrence: I hele messens åbningstid afholder vi en spændende konkurrence på vores stand. Vinderen får direkte besked i starten af uge 17 og vil få præmien leveret efterfølgende.

EDIT: Vinderen er Allan S, og han er blevet kontaktet direkte.

Vi glæder os til at hilse på dig!

Læs et udpluk af vores cases her.