Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Northcom indgår partnerskab med Peplink og Starlink

partnerskab med Peplink og StarlinkNorthcom indgår partnerskab med Peplink og Starlink om at levere Advanced Connectivity Solutions

Northcom er stolt over at kunne annoncere sin nye status som Authorized Peplink & Starlink Solution Provider. Dette partnerskab gør det muligt for Northcom at tilbyde forbedrede Internet Connectivity løsninger ved at integrere Peplinks SD-WAN-teknologi med højhastigheds Low Earth Orbit (LEO) satellit internet-tjenester fra Starlink. Dette initiativ har til formål at give pålidelig internetadgang til virksomheder på udfordrende lokationer.

Peplink, der er anerkendt for sin patenterede teknologi, som sikrer unbreakable connectivity, har for nylig underskrevet en aftale med SpaceX’s Starlink om at blive autoriseret teknologileverandør. Dette partnerskab udnytter styrkerne ved Starlinks Flat High-Performance og Peplinks avancerede SD-WAN routere til at tilbyde en fælles løsning, der imødekommer det kritiske behov for pålideligt, hurtigt og omkostningseffektivt internet globalt. “Vores kombinerede løsning giver enhver virksomhed adgang til budgetvenligt, hurtigt og pålidelig Internet-båndbredde i hele verden.” Siger Alex Chan, CEO og grundlægger af Peplink.

Northcom, der er kendt for at levere kritiske kommunikationsløsninger i hele Norden, udvider sine tjenester ved at inkorporere disse teknologier. Denne forbedring forventes især at understøtte en lang række brancher, såsom industrielle og maritime virksomheder samt fjerntliggende virksomheder og energisektorer, ved at forbedre deres connectivity muligheder.

“Som en pålidelig partner til Peplink, og nu også et stolt medlem af Authorized Peplink & Starlink Solution Providers, er Northcom begejstret for at udvide vores portefølje og bringe disse højhastigheds LEO Starlink-løsninger integreret med Peplinks SD-WAN teknologier til vores kunder. Dette skridt er i tråd med Northcoms forpligtelse til at gøre brug af de nyeste teknologier til at imødekomme kundernes krav om effektive og pålidelige kommunikationsløsninger, især i fjerntliggende og krævende miljøer.” Siger Robin Blomquist, Group CTO hos Northcom.

Om Northcom

Northcom har specialiseret sig i at levere kritiske kommunikationsløsninger i Norden. Northcom tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester, der er designet til at opfylde de unikke kommunikationsbehov i forskellige sektorer, herunder beredskabstjenester, transport og energi. Northcom er dedikeret til at levere innovative løsninger af høj kvalitet, der forbedrer kundernes drift.

Om Peplink

Peplink udvikler hardware- og software-løsninger, der gør connectivity pålidelig. Peplink tilbyder løsninger til alle slags virksomheder i nogle af de mest udfordrende netværksmiljøer og hjælper titusindvis af kunder med at forbedre internet pålideligheden, øge båndbredden og reducere omkostningerne. Peplink er anerkendt for deres SD-WAN løsninger og leverer et komplet sortiment af netværksudstyr, softwareløsninger og tjenester, der bygger på patenterede teknologier, som opfylder behovene hos både små og store virksomheder.