Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Northcom opkøber LS Elektronik AB

LS Elektronik

Northcom forstærker produktporteføljen gennem opkøbet af LS Elektronik AB og tager skridtet fuldt ud ind i et nyt og spændende markedssegment.

Northcom, ledende leverandør af løsninger inden for kritisk kommunikation, kan stolt meddele opkøbet af LS Elektronik, en ingeniørvirksomhed baseret i Stockholm, som specialiserer sig inden for hardware og software til det professionelle kommunikationsmarked. Med dette strategiske opkøb udvider Northcom produktsortimentet inden for blandt andet det hurtigt voksende område af fjernstyring af radiokommunikation over IP samt integration af forskellige typer af radiosystemer.

LS Elektronik fortsætter sin virksomhed i eget navn under Northcom-paraplyen og kommer til yderligere at styrke de kombinerede kompetencer og erfarenheder hos begge virksomheder. Lars Stahre kommer til at fortsætte sit arbejde i virksomheden, og han tilfører omfattende branchekendskab og erfarenhed for at støtte Northcoms fremtidige satsninger. Roland Ehne, som har ansvaret for markedsføringen af Mimer SoftRadio, kommer til at fortsætte med at spille en central rolle sammen med resten af det erfarne team hos LS Elektronik.

LS Elektronik blev grundlagt for 30 år siden og har opbygget et stærkt renommé ved at levere innovative kommunikationsløsninger til globale kunder. Deres flagskibsprodukt, Mimer SoftRadio, tilbyder blandt andet banebrydende kommunikationsløsninger til ubemandet håndværk, hvilket muliggør smidig kommunikation mellem f.eks. fjernstyrede fartøjer og operatører hvor som helst i verden. LS Elektroniks fokus på kvalitet og mulighed for at møde kundens mange forskellige behov har været afgørende for virksomhedens fremgang i alle disse år.

“Vi er meget glade for at kunne byde Mimer SoftRadio og LS Elektronik velkommen til Northcom-familien”, siger Kenneth Hübner, bestyrelsesformand for Northcom. “Egenudviklede produkter, tekniske kompetencer og en imponerende kundebase stemmer perfekt overens med Northcoms strategiske vision. Denne erhvervelse øger ikke bare vores produktudbud men giver os også mulighed for at komplementere løsninger af kritisk kommunikation til vores kunder.”

Mimer SoftRadio har etableret sig som en betroet løsning for kunder som Scandinavian Airlines, Schiphol Airport, det norske Forsvar, Preem, Borealis, Green Cargo, Aker BP og Avinor Stavanger. Disse kunder er en tydelig indikation af kvaliteten og pålideligheden i Mimer, som i dag findes i over 60 lande.

“Vi er stolte over at blive en del af Northcom, en partner som vi har arbejdet sammen med i mange år. Sammen kommer vi til at fortsætte med at levere pålidelige løsninger til vores kunder over hele verden. Ved at kombinere vores ekspertkundskaber og ressourcer kommer vi til at fortsætte med at gøre fremskridt inden for blandt andet fjernkommunikation samt styrke vores position som ledende aktør på markedet”, siger Lars Stahre og Margaretha Forsell Stahre, grundlæggere af LS Elektronik.

For mere information om LS Elektronik, besøg www.lse.se.