Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Specialløsninger

Vi designer og udvikler kommunikationsløsninger, som er specialtilpasset til vores kunders behov. Vi kan levere løsninger indenfor både hardware og software.

Når det gælder udvikling af softwareløsninger fokuserer vi særligt på udvikling af softwaren i vores terminaler, så vi kan imødekomme vores kunders ønsker til specielle ønsker til funktioner. Når det gælder udvikling af systemer og hardwareløsninger, så tager vi ofte udgangspunkt i eksisterende udstyr og udvikler hertil tilbehør og optimeringer/forbedringer. Det kan f.eks. være:

  • Specielle kufferter eller tasker til transport
  • Bordstandere og specialdesignede rack
  • Rack til til portstyring
  • Systemer til fjernstyring
  • og så videre…

Overvågning og driftsstøtte

Vi tilbyder overvågning og driftsstøtte af dit system. Overvågning og driftsstøtte tilpasses til hver enkelt kundes unikke behov og specifikke system.

Planlægning og projektstyring

Når I skal investere i et specialdesignet system, skal en projektet gå gennem en række processer, for at finde frem til den hélt rigtige løsning. Vi påtager os det overordnede ansvar og hjælper med at skabe det rette fundament, så de rette beslutninger kan tages. Det gælder f.eks. ansøgning om tilladelse, frekvensansøgning, systemdesign, planlægning, uddannelse og teknisk vedligeholdelse.

Idriftsættelse

Vores systemteknikere monterer og idriftsætter systemet hos jer. Det er et vigtigt led i vores hovedtanke og garanterer, at systemet fungerer som skal.

Programmering

For at imødekomme jeres krav til funktionalitet er programmering en meget vigtig del af projektet. Her er det vigtigt at have erfaring og føling med, hvordan produktet skal anvendes – og kompetence til at sikre, at produktet virker perfekt.

Uddannelse

Vi tilbyder den uddannelse, der er nødvendig for at kunne betjene systemet. Uddannelsen kan være generisk, men kan også skræddersys, så det passer lige præcis din virksomheds specifikke behov.

Udlejning

Det kan nogle gange være smartere at leje noget udstyr frem for at købe det. Hos os kan du leje både mobile internetløsninger (CloudCom) og radioer til f.eks. koncerter, festivaler, filmoptagelser, byggepladser, idrætsarrangementer eller andre begivenheder og projekter. Vi udlejer både til længere og kortere brug; alt lige fra nogle dage til et eller flere år.