Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TETRA – digital radiokommunikation

TETRA står for TErrestrial Trunked RAdio og er en international standard for digital radiokommunikation.

Med TETRA får brugeren god lydkvalitet, datamuligheder og høj sikkerhed gennem krypteret trafik.

TETRA-teknologien er udviklet med udgangspunkt i kommunikationsteknologi fra Beredskabet og Politiet, men i dag benyttes systemet af mange andre professionelle brugere af radiokommunikation. TETRA giver brugeren teknologiske kommunikationsfordele indenfor bl.a. digital PMR, digital mobiltelefoni, alfa-nummeriske personsøgere og mobil datakryptering. Derudover sikrer TETRA brugeren en god præstationsevne og funktionalitet, som ikke modsvares af andre alternative systemer indenfor mobil radiokommunikation eller telefoni.

TETRA kan på en række områder sammenlignes med GSM-standarden for mobiltelefoni – begge er internationale standarder og begge giver adgang til, at man kan kommunikere på tværs af udstyr fra forskellige producenter. Som det er tilfældet med netop GSM, er TETRA en standard, som en lang række leverandører har valgt at producere deres radioer og terminaler efter.

ETSI logoTeknologien bag TETRA er udviklet efter en ETSI (European Telecommunications Standardizations Institute) standard og er alment accepterede af såvel brugere som producenter. ETSI står også bag standarder som GSM, UMTS, GPRS, DMR og flere andre.

Den smarte og enkle vej til TETRA

I dagens “always on” samfund, er der flere og flere segmenter, der efterspørger TETRA – Små, lokale og regionsbaserede virksomheder har fået brug for det – Beredskabet, Politiet og militære organisationer er ligefrem afhængige af TETRA til hurtig transmission.

Du er meget velkommen til at kontakte os på salg@northcom.dk for yderligere informationer.