Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Valkyrje by Northcom test under krævende forhold

Valkyrje by Northcom test

Valkyrje by Northcom test under krævende forhold

Valkyrje by Northcom blev i januar testet under krævende forhold sammen med Forsvaret i Norge og vores partner Elistair langt indenfor Polarcirklen.

Valkyrje by Northcom test

Droner og droneteknologi er mere aktuelt end nogensinde, sådan som verdenssituationen ser ud i dag. Forsvaret i Norge har købt Valkyrje dronesystemet af Northcom, og sammen med Northcom bliver der gennemført krævende tests for at se, hvad systemet kan modstå af vind og vejr.

På Garnisonen i Porsanger i Norge blev Valkyrje by Northcom testet i særdeles krævende vinterforhold, som systemet ikke tidligere har været testet i. Dette inkluderer temperaturer ned mod -15, 12-15m/s i vind, samt op til 20m/s i vindstød. Under de omfattende tests blev der opnået et endnu bedre indblik i og datagrundlag for, hvordan systemet håndterede både kulde og vind, og hvordan selve dronen eller strømforsyningen blev påvirket af eventuel isdannelse på propeller og dronekroppen.

Valkyrje by Northcom test

Resultaterne er tydelige: Valkyrje by Northcom tåler nordiske forhold godt! Dette er en god bekræftelse på, at Valkyrje by Northcom kan operere under krævende forhold. Dette sikrer, at behovene for brug af dronen bliver dækket, til trods for at vejret kan være så uforudsigeligt som det er i Norge.

NRK.no har skrevet en artikel om Forsvarets test af droner. Klik her for at læse artiklen samt se videoer fra testen.

Valkyrje by Northcom test

Valkyrje by Northcom, som er en kablet drone, har et bredt brugsområde. I felten er hurtig oversigt og sikker adgang til information afgørende. Kravene til pålideligt udstyr og sikre systemer er absolutte, for at sikre kritisk kommunikation og evnen til at bevare overblikket i krævende situationer og områder. For blandt andet Forsvaret kan systemet bruges til overvågning, hvad enten det er et militært område eller et objekt. Eftersom dronen kan flyve op til 100m i luften, øger den chancen for at opdage noget på længere afstand eller få oversigten over ujævnt og utilgængeligt terræn. Dette gør, at der effektivt kan skaffes oversigt over områder, der måske ikke er trygge at bevæge sig ind i, som for eksempel et lavineområde.

Valkyrje by Northcom test

Valkyrje by Northcom er en fleksibel løsning, med mulighed for moduler. Dette gør, at du enkelt og intuitivt kan veksle mellem forskellige komponenter og kapaciteter efter behov og operationsmiljø.

  • Kamera, radio- og netværksløsninger kan enkelt skiftes i felten, for minimal nedetid.
  • Det er enkelt at fragte og sætte op.
  • Brugervenlig plug and fly-systemer.
  • Let at integrere mod dine systemer og behov.
  • Giver blandt andet oversigt ved eftersøgning, terræn, uoverskuelige områder, trafikovervågning, grænseovervågning, sportsarrangementer samt publikumsarrangementer.

Er du nysgerrig på løsningen? Eller ønsker du at høre mere om hvilke muligheder Valkyrje by Northcom giver din organisation? Kontakt os på +45 43 74 44 60 eller på salg@northcom.dk for en uforpligtende samtale.