Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hytera radioer til Arbejdermuseet

Hytera radioer til Arbejdermuseet

Vi ønsker Arbejdermuseet tillykke med deres nye radioer!

Radioerne erstatter Arbejdermuseets gamle analoge radioer, som ikke var stabile mere. Hytera PD665 giver de ansatte mulighed for at lave personlige opkald, der ikke forstyrrer andre medarbejdere. Radioerne er programmeret med 3 hurtigopkaldsknapper til henholdsvis Butik, Kaffebar og Vært 1. På denne måde kan personalet nemt og hurtigt lave personlige opkald til de enkelte grupper.

Arbejdermuseet kan have op til 2 samtaler på samme tid på en frekvens, hvor de tidligere, på deres analoge radioer, kun havde mulighed for føre en samtale ad gangen. Displayet viser hvilken radio der kalder op, så man ikke er i tvivl om hvem man taler med. Takket være den digitale teknologi leverer radioen høj og klar lyd i hele området.

Billedet er taget i Arbejdermuseets festsal, som siden 1879 har dannet en smuk historisk ramme omkring utallige festlige lejligheder og højtidelige sammenkomster. Alt fra politiske stormøder, juletræsfester, fejring af vigtige årsdage, internationale konferencer, begravelser af folkekendte personligheder og fornøjelige personalesammenkomster.

Vil du vide mere om løsningen eller Hyteras produktporteføjle, så kontakt os på salg@northcom.dk.