Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Radiocom Danmark bliver til Northcom

Radiocom Danmark bliver til NorthcomRadiocom Danmark bliver til Northcom. Radiocom Danmark og vores koncern VHF Group kommer fra og med den 29. september 2020 til at skifte navn til Northcom.

Den første virksomhed i VHF Group blev skabt for over 50 år siden. Gennem årene har vi arbejdet under forskellige navne i hvert enkelt land. Vi har leveret trådløse kommunikationsløsninger til både den offentlige og den private sektor.

I en verden hvor kommunikationsteknologi stadig udvikles er vi med og bidrager med løsninger, som altid skal kunne fungere. Ved at stå sammen som en virksomhed, repræsenteret i de nordiske lande, ved vi, at vi kommer til at kunne tilbyde skarpere kompetencer og endnu bedre kommunikationsløsninger. Med vores navneskifte og nye profil skaber vi et samlet brand i Norden.

Som tidligere kommer vi til at yde support inden for den offentlige og den private sektor samt vores partnernet ved at levere innovative løsninger til kritisk kommunikation. Aktører som står over for daglige udfordringer, hvor velfungerende kommunikation er direkte skelsættende.

Vores søsterselskaber i Sverige (Swedish Radio Supply) og i Norge (Wireless Communication) kommer også til at skifte navn til Northcom. Virksomheden Insalko i Finland, som er en del af koncernen VHF Group, vil beholde deres nuværende navn og brand.

Venligst bemærk at vores navneændring ikke vil komme til at påvirke vores adresser, telefonnumre, moms og registreringsnummer mv.

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os på salg@northcom.dk eller din kontaktperson.