Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Northcom deltager på International Drone Show 2024

International Drone ShowI slutningen af maj kan du finde os på International Drone Show 2024 i Odense. International Drone Show er både en konference og en udstilling, og den henvender sig til alle virksomheder med interesse i droner. Udstillingen finder sted onsdag den 29. maj i Odense. Læs mere nedenfor.

Hvornår: Onsdag den 29. maj 2024. Der er adgang fra kl.9:00-17:00.
Hvor: Hans Christian Andersen Airport, Lufthavnvej 131, 5270 Odense N.
Stand: 18
Deltag: Hvis du ønsker at besøge messen, kan du tilmelde dig via linket her.

Kig forbi Northcom på International Drone Show

På stand nr.18 på International Drone Show kan du møde Glenn, som har både stor viden om og erfaring med droner. Han vil bl.a. præsentere Valkyrje by Northcom dronen, som er en kablet drone med en fleksibel løsning. Den kan flyve +24 timer uafbrudt og op til 100 meters flyvehøjde. Den er oplagt til især eftersøgning, events, grænsekontrol og andre uoverskuelige situationer og områder. Læs mere om dronen her og hør mere om den på udstillingen. Kom også og få en snak om de nyeste og mest avancerede radiosystemer til kontrol af droner og andre autonome fartøjer. Hvor sikkerhed og kombinationsmulighederne er mange for at understøtte mange forskellige installationsmuligheder.

På International Drone Show vil der også være panel diskussioner inden for de seneste drone udviklinger med eksperter fra industrien. Hvis du har interesse i droner, bør du endelig kigge forbi International Drone Show i Odense. Vi glæder os rigtig meget til at deltage på International Drone Show og til at hilse på dig! Har du ikke mulighed for at deltage på International Drone Show? Du er velkommen forbi os i Ishøj eller Vejle en anden dag, og vi kommer også gerne ud til dig.

Læs mere om International Drone Show her.