Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SafeCom i Høje Taastrup Kommune

SafeCom i Høje Taastrup Kommune

SafeCom Alarm Control systemet er et panikalarmeringssystem, der giver de ansatte mulighed for at afgive en alarm, hvis en truende situation skulle opstå.

Høje Taastrup Kommune og deres ønsker

Høje Taastrup er en af Vestegnens største kommuner. Kommunen hører under Region Hovedstaden og omfatter byerne Taastrup, Høje Taastrup og Hedehusene. Høje Taastrup Kommune havde flere ønsker til løsningen:

  • Indbyrdes radiokommunikation mellem deres runderende vagter
  • Panikalarmeringssystem fra personalet til vagterne
  • Afgivelse af alarmposition til vagterne
  • Alarmer fra ABA-system, brand og andre

Northcoms løsning og produkter

Northcom installerede et SafeCom mastermodul (MR), som styrer alle SafeCom SR-modulerne. Alle SR-moduler placeres, der hvor dækningen er påkrævet. Der installeredes en SafeCom alarmtrykknap på alle kontorer. Når der trykkes på alarmen, sendes en panikalarm til SR-modulet, som transmitterer signalet videre til MR-modulet. MR-modulet sender alarmbeskeden ud til de TETRA-radioer, som alle vagter går rundt med, som en fast del af deres mundering. Vagten modtager en alarmbesked med angivelse af lokation og ID-info. fra det SafeCom alarmtryk, der har afgivet alarmen. Vagterne kan hurtigt og effektive kommunikere via deres radioer og koordinere en udrykning. Alarmer fra ABA-systemet, brand- og andre alarmer håndteres på tilsvarende måde.

Fordele

Systemet er en alt-i-en-løsning, som er yderst driftssikker og har højnet sikkerhedsniveauet for alle medarbejdere i bygningen.

Fremtiden

Løsningen er fleksibel og kan let udvides til andre områder, hvis behovet skulle opstå.

Læs vores andre cases her.