Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kronospan er skiftet til digitale radioer

Kronospan er skiftet til digitale radioer fra Hytera, og dem har Northcom leveret. I dag benytter Kronospan både håndholdte digitale radioer, stationære radioer, en Hytera repeater samt tilbehør til disse. Alt sammen fra Hytera. Læs hele casen nedenfor.

Kronospan
FOTO: Kronospan luftfoto/dronefoto.

Om Kronospan

Virksomheden Kronospan er en produktionsvirksomhed, som holder til i Pindstrup i Jylland. Her modtager de træ fra kunder som bl.a. virksomheden Marius Pedersen. Kronospan genanvender træet, som de i følge dem selv er eksperter i at producere spånplader af. Spånpladerne anvendes bl.a. til møbler og inventar. De forbruger 380.000 tons træ pr. år. Kronospan har i skrivende stund 220 medarbejdere og 70 års erfaring inden for deres fag.

Behovet

Kronospan ønskede at udskifte deres daværende radioer med henblik på at gå fra gammel analog teknologi til den nyere digitale verden. Behovet for at skifte skyldtes, at de ønskede at være up to date for at få det maksimale udbytte af deres produktion og for at bruge mindst mulig tid på deres kommunikation. Det skal bare fungere for dem i en travl hverdag.

Kronospan er skiftet til digitale radioer
FOTO: Kronospan medarbejder med Hytera radio i brug.

Northcoms løsning med digitale radioer

I forbindelse med Kronospans ønske om at skifte fra analog til digital teknologi testede de forskellige digitale radioer, og her løb Hytera med sejren. Radioen blev udsat for forskellige test, og her gjorde Hytera radioen sig bedre end de andre muligheder. Samtidig var den bedst i pris.

Kronospan benytter i dag håndholdte Hytera PD68SU UHF radioer, stationære Hytera MD785LV UHF radioer samt en Hytera RD625U repeater. Hytera radioerne er blevet kodet med Kronospans egne frekvenser, så de kan tale uforstyrret. Af tilbehør til Hytera PD68SU radioerne benytter Kronospan medarbejderne Hytera SM26N2 monofonen, Hytera EHN21 øresneglen samt en BC22 bælteklips. Derudover benytter de en aktiv holder, som kan lade radioerne, i deres køretøjer.

Fordele for Kronospan

De involverede parter hos Kronospan har været glade for opstarten af samarbejdet med Northcom, som var meget fleksibelt og imødekommende. Tekniske og krævende spørgsmål blev besvaret på stedet, og der blev installeret et demo setup til test. Da løsningen blev leveret hos Kronospan, var alle radioer lige til at pakke ud af kassen og klar til brug. Radioerne var på forhånd konfigurerede, hvilket var en tidsbesparende service, som Kronospan ikke ville kunne undvære.

Kronospan er skiftet til digitale radioer
FOTO: Stationær Hytera radio i brug hos Kronospan.

Fremtiden for Kronospan

Kronospan synes, at især servicen og kundehåndteringen hos Northcom altid har fungeret rigtig godt. De vil uden tvivl fortsætte med Hytera radioer, da alle brugerne er glade for dem. Ved næste indkøb vil de sandsynligvis tilføje Man Down licensen til nye radioer. De har nemlig ofte personale, der går alene rundt med en radio, og de ønsker at øge sikkerheden for medarbejderne. De er også begyndt at kigge på Northcoms eget brand ProEquip som tilbehør til deres radioer.

Torben Hansen, Head of Electrical department hos Kronospan, udtaler: “Overgangen fra analog til digital radio har været meget smertefrit og professionelt med Northcom i hånden. Personalet er virkelig glade for Hytera. Den har en god lyd og kvalitet.”

Kontakt os gerne uforpligtende via vores kontaktformular, på e-mail eller pr. telefon, hvis du vil høre mere om en lignende løsning til din virksomhed. Vi har et bredt og dybt produktsortiment og kan tilbyde skræddersyede løsninger til alle typer af virksomheder.